الگو اس وی جی
اصول برنامه ریزی,برنامه ریزی,دفتر برنامه ریزی

جدول برنامه ریزی راهی سریع و آسان

جدول برنامه ریزی شامل تمامی اصولی می شود که به شما نحوه استفاده از زمان به بهترین وجه را نشان می دهند. تقریباً تمام افرادی که حرف از مدیریت زمان می زنند و یا حرف از برنامه ریزی، دفتر برنامه ریزی و تقویم و جدول زمان بندی و …. می زنند در پایان روز باز هم وقت کم می آورند و یا بعضی از کارها را با آشفتگی انجام می دهند. این افراد تقریباً تمامی فعالیت هایی که در طول روز قرار است انجام دهند را در ذهنشان مرتب می کنند و فکر می کنند که در پایان روز آسوده خاطر و موفق هستند ولی این طور نمی شود.

این اشخاص در مورد فعالیت های مختلف فکر می کنند اما تغییر تمرکزهای ذهنی ممکن است سرعت کار را کاهش دهد و یا در صورتی که آمادگی مواجهه با توالی کارهای متعدد را نداشته باشند سرعت انجام آن کاهش یابد و یا در بعضی از مواقع به طور کامل متوقف شود.

تخمین زمان هر فعالیت و برنامه ریزی مناسب فقط با استفاده از جداول علمی امکان پذیر است.

جدول برنامه ریزی روزانه

برای اینکه ما دچار آشفتگی ذهنی نشویم و برای اینکه بتوانیم به راحتی و بدون هیچگونه تاخیری از یک قطعه زمان به قطعه دیگر پیش برویم باید تمامی فعالیت هایمان را بر روی جدولی مشاهده کنیم، جدولی تهیه کنیم که تمامی فعالیت های هر روزمان را در آن جای دهیم و مدت زمانی که برای انجام هر فعالیت لازم داریم را تخمین بزنیم.

البته ما پیشنهاد میکنم در صورتی که توان طراحی جدول زمان بندی را ندارید می توانید یک نسخه دفتر برنامه ریزی سیمیا از سایت سیمینه تهیه نمایید.

همیشه در این گونه موارد افراد فقط زمان لازم برای انجام هر فعالیت را تخمین می زنند و مدت زمانی که برای حرکت از یک فعالیت به فعالیت دیگر لازم است را در نظر نمی گیرند و این اشکال اساسی جدول های زمان بندی است. همین فراموش کردن زمان های میان فعالیت هاست که در پایان روز آشفتگی به بار می آورد. افراد این زمان ها را در نظر نمی گیرند در حالی که واقعاً زمانی صرف حرکت از یک فعالیت به فعالیت دیگر می شود.

برای مثال فرض کنید که شما به عنوان مدیر یک شرکت پس از جلسه ای که در ساعت ۱۱ در دفتر خود داشته اید باید ناهار را در رستورانی در قسمت دیگر شهر بخورید. شما حتماً در جدول زمان بندی خود مدت زمانی را برای خوردن ناهار در رستوران مشخص کرده اید.

برای اینکه در پایان روز آشفته نباشید باید حتماً مدت زمانی را که در مسیر رفت به سمت رستوران هستید، مدت زمانی که در مسیر برگشت از رستوران هستید و مدت زمان لازم برای سفارش غذا و صرف آن را هم در نظر بگیرید و همه این دقایق را در جدول زمان بندی یادداشت کنید. علاوه بر تخمین مدت زمان لازم برای انجام هر فعالیت، ما می توانیم با آمادگی قبلی در مورد فعالیت ها به راحتی از یک قطعه زمان به قطعه دیگر پیش برویم.

بعضی وقت ها پیش می آید که ما عجله داشته باشیم و یا روزی پر مشغله داشته باشیم، در چنین روزی امکان دارد همه چیزهای کوچک و ظریف را به یاد نیاوریم و زمانی را برای آن ها تخمین نزنیم و بعداً متوجه شویم که چون زمانی برای این فعالیت های کوچک در نظر نگرفته ایم دچار آشفتگی شده ایم.حال باید چه کنیم؟

فرض کنیم دارای یک قطعه زمان یک ساعته برای انجام فعالیتی مانند خواندن گزارش یک کنفرانس باشیم، پس از بررسی و خواندن گزارش متوجه می شویم که فقط ۲۰ دقیقه صرف خواندن این گزارش شده است و ۴۰ دقیقه اضافه آمده است.

حالا شما می توانید از فرصت استفاده کنید و این زمان ۴۰ دقیقه ای را برای کارهای ظریف و کوچکی که در جدول زمان بندی خود اعمال نمودید صرف کنید و از آشفتگی خود بکاهید، پس از اصول برنامه ریزی استفاده کنید.

لطفا دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتظر نخوهد شد.

login-user

نام خود را وارد کنید

شماره موبایل خود را وارد کنید

رمزعبور خود را وارد کنید

login-user

شماره موبایل یا نام کاربری خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد کنید

ثبت نام