الگو اس وی جی
برنامه ریزی,تعلل,راهکارهای غلبه بر تعلل

چگونه عادت پشت گوش انداختن را ترک کنیم

پشت گوش انداختن یک اصطلاح برای اشاره به تعلل و یا عقب انداختن کاری است که دارای اولویت است و باید در زمان مقرری انجام پذیرد ولی شما بنا به دلایلی تمایلی به انجام آن ندارید و آن را به عقب می اندازید. این کار ممکن است صدمه جبران ناپذیری به کسب و کار شما وارد کند. یکی از اصول برنامه ریزی این است که شما هر کاری را در بازه ی زمانی مخصوص به خودش انجام دهید. در قسمت اول این مقاله برای شما مرحله یک و دو ترک عادت پشت گوش انداختن را بیان کردیم، هم اینک مراحل بعدی آن را با هم مرور می کنیم.

مرحله ۳ : پذیرش یا قبول استراتژی های ضد پشت گوش انداختن

مسامحه (تعلل) یک عادت و یک الگوی رفتاری است. این مورد بدین معناست که شما نمی خواهید یک وظیفه یا کار در طی یک شبانه روز انجام دهید.

عادت ها تنها عادت بودن را زمانی متوقف می کنند که شما به طور مداوم تمرین کردن آن ها را متوقف می کنید، بنابراین همانند بسیاری از راهکارها تا حد امکان، شانس و فرصت های خودتان را برای مسامحه کاری به حداکثر می رسانید. بعضی از موارد ممکن است برای بعضی از افراد در مقایسه با دیگران بهتر کار کند.

گاهی اوقات شما ممکن است به راحتی به امتحان یک رویکرد جدید برای ضربه زدن به مسامحه یا تعلل نیاز داشته باشید.

این نکات عمومی یا کلی به انگیزه دار کردن شما برای حرکت کردن به سمت جلو کمک خواهند کرد:

  1. برای خودتان جوایز و پاداش هایی را ایجاد کنید. برای مثال به خودتان یک تکه از یک غذای خوشمزه را در هنگام ناهار به خود قول دهید، اگر شما یک کار مشخص را کامل انجام دهید و از این مورد اطمینان یابید که چه احساس خوبی از پایان کار دارید.
  2. از بعضی افراد بخواهید تا شما را کنترل کنند. فشار خاص عمل می کند. این یک اصل در موارد کمک و گروه های دیگر خود کمکی است و به طور کلی به عنوان موثرترین رویکرد شناخته شده است.
  3. نتایج و عواقب ناخوشایند انجام ندادن کار یا وظیفه را شناسایی کنید.
  4. با صرف هزینه وقت خودتان، برای کارفرمای خود کار کنید. در حالیکه کارفرمایان به شما برای انجام کارهایی پاداش یا دستمزد پرداخت می کنند که تنها فکر می کنند این وظایف مهم هستند شما در حال انتقال یا تحویل ارزش برای پول نیستید اگر آن کارها را انجام ندهید.

اگر شما در حال پشت گوش انداختن کارها هستید به این دلیل است که سازمان دهی نشده اید.

در اینجا موارد چگونگی سازمان دهی کردن بیان شده اند:

  1. یک لیست to-do را حفظ کنید، به طوری که شما نتوانید به طور معمول وظایف ناخوشایند یا سنگین را فراموش کنید.
  2. از یک ماتریس فوری-مهم برای کمک به اولویت بندی لیست to-do خودتان استفاده کنید، به طوری که نتوانید خودتان را گول بزنید که برای شما قابل قبول باشد تا انجام بعضی چیزها را به دلیل عدم اهمیت آن به تعویق بیندازید و یا ممکن است شما دارای چیزهای اضطراری بسیاری باشید که بایستی اول انجام شده باشند، زمانی که در واقع شما در حال تعلل هستید.
  3. به یک استاد برنامه ریزی و طراحی پروژه تبدیل شوید، به طوری که بدانید چه زمانی آن پروژه های مهم را آغاز کنید.
  4. اهداف وابسته به زمان خودتان را تنظیم و مشخص کنید. شما دارای هیچ زمانی برای تعلل نخواهید بود.
  5. بر یک کار در یک زمان تمرکز کنید.

اگر شما آغاز یک پروژه را پشت گوش بیندازید به این دلیل است که آن را سنگین و غالب (غلبه کننده) می یابید، شما به اتخاذ یک رویکرد متفاوت نیاز دارید.

درمان به تعویق انداختن کارها

  1. پروژه را به یک مجموعه از وظایف کوچکتر و قابل مدیریت بیشتر تقسیم کنید. شما آن را برای ایجاد یک طرح عملی ، مفید و سودمند می یابید.
  2. کار را با بعضی از وظایف کوچک و سریع در صورت توان خود آغاز کنید، حتی اگر این موارد اولین اقدامات منطقی نباشند، شما درک و احساس خواهید کرد که در حال به دست آوردن چیزهایی هستید و شاید کل پروژه پس از این زمان ، هرگز غلبه کننده نخواهد بود.

اگر مسامحه کار هستید، به این علت است که شما یک کار را ناخوشایند یافت می کنید.

  1. بسیاری از مسامحه کاران، ناخوشایند بودن یک کار را بیش از حد تخمین برآورد می کنند. شما ممکن است این مورد را یافت کنید که این کار به آن اندازه که فکر می کنید بد نیست.
  2. نتایج ناخوشایند عدم انجام دادن کار را در جلوی ذهن خود نگهدارید.
  3. به خودتان برای انجام یک کار جایزه دهید.

در آخر اگر شما مسامحه کار هستید به این دلیل است که نمی توانید در مورد این که چه اقدامی را انجام دهید، تصمیم گیری کنید و اتخاذ یک تصمیم را به تعویق می اندازید، زیرا شما درباره تصمیم گیری اشتباه عصبی و نگران هستید.

نکات کلیدی و مهم

برای داشتن یک فرصت (شانس) خوب برای غلبه بر مسامحه به مشخص کردن یک راه مستقیم برای انجام یک کار نیاز دارید. سپس به شناسایی این مورد نیاز دارید که چرا شما در حال پشت گوش انداختن هستید و گام های مناسب را برای غلبه بر این مشکل خواهید برداشت.

2 نظر برای “ چگونه عادت پشت گوش انداختن را ترک کنیم


محمد
پاسخ

سپاس از سایت موثر و کارای شما


    simineh
    پاسخ

    سلام و وقت بخیر
    مرسی. باعث خوشحالی ماست که مقالات و محصولاتمون کارا و موثر باشه براتون.


لطفا دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتظر نخوهد شد.

login-user

نام خود را وارد کنید

شماره موبایل خود را وارد کنید

رمزعبور خود را وارد کنید

login-user

شماره موبایل یا نام کاربری خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد کنید

ثبت نام