الگو اس وی جی
play

بهترین زمان برای انجام کارها چه ساعتی است؟

بهترین زمان برای انجام کارها چه ساعتی است؟ در این ویدیو از سیمینه قصد داریم به صورت کامل در مورد ساعت طلایی روز با شما صحبت کنیم؛ ساعتی که افراد موفق و مشهور جهان، درصد زیادی از میزان موفقیت خود را مدیون آن هستند. این زمان بهترین ساعت فعالیت مغز لحاظ شده است. با سیمینه مانند همیشه همراه باشید.

پربارترین ساعت روز شما؟

آیا میدانید پربارترین ساعت کاری شما چه زمانی از روز است ؟

شاید شما هم فکر می کنید پربارترین ساعت کاری شما زمانی که مشغول کارهستید یا زمانی است که دارید مطالعه می کنید. به نظر من پربارترین و مثمرثمرترین ساعات روز اوایل صبح است. ساعات اولیه صبح که به ساعات طلایی مشهور هستند در ساختن یک روز عالی و پربازده بسیار موثر هستند.

بیشتر افراد موفق ساعات اولیه صبح را دوست دارند و آن را سازنده‌تر و لذت بخش‌تر می‌دانند. این زمان از روز خلوت و بدون سروصداست و تقریباً هیچگونه مزاحمت و صدایی در خارج وجود ندارد. چون اکثر افراد در خواب هستند. وقتی که قبل از شروع شلوغی و روزانه چیز مهمی را به دست بیاورید در طول روز احساس بسیار خوبی می کنید.

افراد موفق چه کار متفاوتی را انجام می‌دهند؟

شاخص‌ترین کاری که یک فرد موفق انجام می‌دهد این است که معمولا هر روز صبح زود از خواب بیدار می‌شود. در واقع قبل از اینکه به اداره بروند یا در سر کار خود حاضر شوند، بیدار بوده و وظایفی را برای خود تنظیم می‌کنند ( روتین صبحگاهی) که در طول روز برای آنها موفقیت ایجاد می‌کند. به طور کلی شما هم می توانید با بیدار شدن در صبح زود ، در تمام طول روز، پیشرو باشید.

پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا با این روال و نحوه برنامه ریزی منحصر به فرد آشنا شوید.

کارهایی که صبح روی آنها تمرکز می‌کنید حال و هوای روز شما را تنظیم می کند.

اگر صبح کاری انجام دهید که احساس غرور در شما ایجاد کند، در بقیه روز نیز چنین احساسی خواهید داشت. این احساس همچنین انگیزه شما را برای انجام کارهای بیشتر و بهتر در طول روز فراهم می کند

صبح زود برای همه مهم است، به ویژه برای افرادی که مشغول کار هستند. به راحتی می‌توان صبح را با گشت زدن در شبکه های اجتماعی، صحبت و انجام انواع فعالیت‌های کوچک یا بی معنی که منجر به هیچ نتیجه ای نمی‌شود هدر داد. مشغول بودن با مسائل غیر مهم در اوایل صبح، انرژی و انگیزه‌ای برای کارهای مهمتر باقی نمی‌گذارد.

نحوه شروع روز شما خلق و خو‌، انگیزه و نگرش را برای بقیه روز تعیین می‌کند. انجام کارهایی که نیاز به نظم و انضباط دارد، در صبح آسان‌تر از شب است. زیرا در شب وسوسه، تنبلی یا خستگی بیشتری وجود دارد.

بهترین زمان یادگیری در روز

در بسیاری از مقالات و کتاب های موفقیت خوانده و یا از دیگر افراد شنیده ایم که افراد موفق صبح خود را با روتین صبحگاهی شروع می کنند. کارهایی که افراد موفق در صبح انجام می‌دهند را شما هم می‌توانید انجام دهید. این‌ کارهای ساده‌ را هرکسی می‌تواند انجام دهد و شما نیز می‌توانید همان کارها را انجام دهید. در واقع، مهم نیست که هر فرد موفق چه کاری انجام می‌دهد.

نیازی به تقلید از دیگران نیست.

مثلا بیل گیتس صبح ساعت6 بیدار می شود ساعت 6:15 ورزش می کند 6:30 دوش می گیرد 7 صبحانه می خورد 7:20 مطالعه می کند و الی آخر…

ولی من به این فعالیت ها کاری ندارم چون شاید این روتین صبحگاهی با خلق و خوی هر کس متفاوت باشد.

به نظر من خیلی خیلی بهتر است که صبح خود را با کاری شروع کنید که به شما احساس خوبی بدهد. احساس مسئولیت پذیری ، احساس نظم ، احساس رضایت از خود ، احساس غرور ، احساس زرنگی و …

کاری که در اوایل صبح منجر به یک احساس خوب در شما شود مطمئن باشید یک روز عالی را برای شما رقم می زند.

سخن آخر

کارهایی که صبح انجام می‌دهید نباید حتما کارهای بزرگی باشند. می‌توانند کارهای کوچکی باشند که به شما احساس خوشبختی و رضایت می‌دهند. ممکن است در ابتدا به اراده، نظم شخصی و انگیزه نیاز داشته باشید، اما به دست آوردن آنها دشوار نیست.

لازم نیست که حتما کار فوق العاده ای انجام دهید. ممکن است که جمع کردن رختخوابتان یا منظم کردن میز کارتان و یا اتو کردن لباسهایتان باشد.

حتی موقعی که ظرف های تلنبار شده شب قبل خود را می شویید به شما یک احساس رضایت از خود می دهد.

شاید انجام کارهای ناتمام روز های قبل موجب رهایی ذهنی شما شود. نوشتن مقاله نیمه تمام و یا اتمام طرح گرافیکی که ماه ها در لپ تاپ شما ذخیره شده بتواند به شما یک احساس نظم و احساس مسئولیت پذیری هدیه دهد.

وقتی که قبل از شروع شلوغی و روزانه چیز مهمی را به دست بیاورید در طول روز احساس بسیار خوبی می کنید.

login-user

نام خود را وارد کنید

شماره موبایل خود را وارد کنید

رمزعبور خود را وارد کنید

login-user

شماره موبایل یا نام کاربری خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد کنید

ثبت نام